12 April 2012

KONVOKESYEN

WRITTEN cik fatin pada 11:04 PM 1 KOMEN
konvokesyen..yeay ak da konvo...
ak x taw la nak cakap per kat sini...ak cuma nak cakap yang ak da konvo...
kekeke...
ni der la sjet gmbar time ak konvo ari 2...hehehe...






11 February 2012

FAMILY LAR

WRITTEN cik fatin pada 1:51 PM 0 KOMEN
.:ASSALAMUALAIKUM:.

minggu yang ak sangat-sangat heppy..
semua family ak balek kecuali family kak long ak jer yang x balek atas sebab-sebab yang tertentu...
tapi walau macam mana pon akk tetap happy..angah and family mak long ak balek...
time ni la kalau ak nak g jalan-jalan ngan family puas-puas kan....
da lama da x pegi jalan-jalan macam ni...

ak nak bercerita pon panjang sngat kan...baoik korang tengok gambat jer la kan...

ni mase kat pasar payang...ramai giler kot orang nyer kat ane....

singgah uma mak cik kat k.ganu lu sambil makan buah duku

budak busuk


esok nyer kitaorg wat rncangan nak pegi berkelah kat pantai...
sok berjalanlah rancangan kitaorng ni berkelah kat pantai...
lepas siap semua masak-masak, letak barang lam kete terus pegi ker pantai,...

ready to jump in ocean

yeah BUDU is the right thing....



budak kecik 2 mula-mula takut nak masuk air lepas masuk tanak kua pulak
kakak takut masuk air

kakak kena paksa masuk air..LOL
LOTS OF LOVE FOR THIS FAMILY =_=

30 January 2012

x tido lagi kew??

WRITTEN cik fatin pada 12:53 AM 1 KOMEN
:: ASSALAMUALAIKUM ::

eh eh..tadi da nak tido tapi skunk duk ngadap PC lagi ape kes?...(^-<)
haha tadi memang da nak tido lepas tegok AJL tadi...
korang mesti tengok AJL jugak kan n mesti korang tahu sape pemenang tadi kan...mestila HAFIZ nyanyi lagu AWAN NANO dye 2 kan..tahniah kepada HAFIZ....


eh eh..ni bukan nak citer pasal HAFIZ menang ker sape menang kat AJL tu..



ak wat entri ni pown bukan nak citer ape-aper pown..cume bosan..tadi da nak tido pas 2 teringat nak edit rESUMe ngan cOVER LETTEr nak anto pegi print besok...hahaha....
aku punyer servis print memang jauh sket..
di mana? ah-ha semestinyer la kat  ofis bapak ak.. kat mane lagi law free...hahaha...
*nak yang free ajer kan...
aish mesti la nak free sape x nak free....kannn.

agi pon printer ak der kat kL x pegi amek amek lagi...nak pegi amek x taw bila....
so buat sementara ni law ak nak print benda-benda penting sewa printer ofis bapak ak la dulu....hihihi....

ok edit rESUME n cOVER LETTEr  da, on9 fesbuK pown da...
sume da siap......

ak nak pegi tido lu...selamat malam 
bye (^^,)
zzzZZzzZZZzZZZzzzzZZ


27 January 2012

kawinn!!!!

WRITTEN cik fatin pada 10:56 PM 5 KOMEN
ape kawin??


OH TIDAK 
mak muda lagi la...x kan la da nak KAWIN..
umo baru jer 21 x kan da nak KAWIN mak...
OH TIDAK!!

hari ni mak ak tetibe je taye soklan KAWIN 2..
ak pon terkejut...
keje pon x der lagi... wet pown x penuh lagi lam bank..camner nak KAWIN..
leklu mak...
nanti bila da stabil nanti kawin la anak mak ni nanti yer....

bila pike pike lawak la pulak mak aku tanya soklan macam tuh...tetiba jer kan...
yer la dye tengok semua kawan-kawan ak kat kampung ni ramai yang da kawin...
ak bila lagi kan....

mak kan ada menantu 2 orang so sabar la dulu yerk wahai emak ku yang tersayang...
menantu dari anak bongsu pempuan mak ni akan ader la nanti kannn...
law der jodoh 2 ader la nanti x ke maner nyer.....
cuma cepat atau lambat jer kan...

INSYAALLAH (^^,)


21 January 2012

wajah baru

WRITTEN cik fatin pada 11:56 PM 3 KOMEN
ak tuka lagi wajah belog ak ni...skunk da berwajah baru...
dari petang tadi ak duk kelung-keleng.kelung keleng....
akhirnya da siap...


tadaaa..ni la wajah baru belog haku.. 

macam-macam ak da wat kat belog ak ni...
duk tambah gadget la..pas2 x suka buang balek...
last-last yang macam ni gak yang terpaut kat hati ambe...hee..

warna purple n hello kitty...cute kan..haaa puji belog sndiri la plak...
tapi der ak kesah..belog ak bukan belog kamu....

k ak da penat buat benda ni so ak nak tidow lu..

k nite...^^,

p/s: saje gedix letak gambar walaupown korang akan taw gak macam mane belog baru ak walaupon ak x letak gambar kan..heee
(baru taw printscreen camner) ;p

18 January 2012

HILANGKAN TENSION DARI berDESIGN

WRITTEN cik fatin pada 9:47 PM 0 KOMEN
berbanyak lak ak post entri kan skunk ni...
x der la tadi ak duk bosan bukak la external ak slim melim n comel ni kan....
ak dok godek-godek kat lam ni tengok gambar-gambar kenangan time belajar dulu kan..kann...heee..

ak jumpa la folder BADMINTON tgok gmbar-gambar time pergi main badminton ngan kawan-kawan dulu....
ak bukannya reti sangat ngan BADMINTOn ni...nak serve pown kadang-kadang terlepas...hahaha...
tp 2 sume x kesah la pandai ker x asal ak dapat lepas tension ak dari duk ngadap labtop sampai biru mata-mata menDESIGN bangunan...kannnnn....

so korang ikut la mcam ak ni walaupun x pandai main..redah gak asal happy kan...haaaa...

gaya jer lebey




bila juara da main..!

penyokong A.K.A cheer leading. :p




ok byebye..:p




1st EDITION NEW YEAR GIVEAWAY 2012 by AIRIN AYDA

WRITTEN cik fatin pada 5:49 PM 3 KOMEN


hai hai. hai
tengok macam syok jer 1st EDITION NEW YEAR GIVEAWAY 2012 by AIRIN AYDA ni..
jom join nak??
sebayak 79 hadiah yang AIRIN AYDA ni tawarkan n dpilih secara random...jom join ramai-ramai.....



ini SIGN PICTURE ak
kalau nak join jom klik sini :P

JOM TAMBAH FOLLOWER !

WRITTEN cik fatin pada 2:41 PM 25 KOMEN
assalamualaikum n selamat sejahtera semua.....
ni first time nak join segmen-segmen yang mcam ni...
ni nak join segmen JOM TAMBAH FOLLOWER  by HARRIS KAITO..


moh la kiter ramai-ramai join segmen ni...n tambah lagi follower...
law nak join jom pegi kat HARIS KAITO..

(^^,)

POLIMAS FAMILY

WRITTEN cik fatin pada 12:13 AM 2 KOMEN
esok ak der test lesen kete ngan JPJ..eh mang la JPJ kan x kan la ngan doktor lak kannn...eh..eh...wat lawak la yang berapa nak lawak la pulak kan...huhu...
x per xper..

OK BACK TO THE STORY...sok ak der test lesen kete ngan JPJ...ngah ketaq la ni nak p amek lesen sok habaq hang...dup dap..dup dap...
ngah duk layan persaan berdebar ak ni teringat lak time kitaorang semester 1 dulu...(kenangan ni x der kena mengena ngan amek test erk...(V))...
semster 1 dulu ak der la adik beradik angkat la konon kan....haha...adik beradik angkat ak ni der 7 orang...kiorang lain-lain kos...ak ARCHITECTURE, 3 org QS, 2 org PERANCANG BANDAR n sorang ni jer yang sesat jauh sampai ker PENGURUSAN PERNIAGAAN dibawah jabatan perdagangan...dia jer yang lain jabatan...kami yang alin dibawah jabatan awam.

POLIMAS FAMILY

ok bagi yang lahir first or tarikh lahir yang paling awal adalah kak long...ak yang ker 4 dan dyeorang paggil ak kak chik....(macam panggilan kat uma jugak la ak ni)
 kiteorang selalu jer bersame... xkira la nak pergi maner....kecuali kua dating la kan...x kan la nak kua abeh sampai 7 orang kan yang nak dating nyer sorang ajer...hahah...ak jarang kua ngan kawan-kawan yang same KOS ngan ak...ak pergi bilik n jumpa dyeorg pown time der ASEMEn jer...

kalau time tidor lak kite orang bergilir-gilir bilik tidor ramai-ramai....hahah...sonok kan....law ingat kenangan-kenangan dulu....tapi bila naik semster 2 n seterusnya da ilang da sume adik beradik ak ni....dan semua duk uma sewa laen-laen ikut kawan-kawan yang sama kos...so da kurang kita org kua skali...masing-masing bz ngan keje dyeorang... ak lagi la budak architecture mang x kua uma la duk kerja DESIGN n WORKING DRAWING jer....mang x der mase nak kua la....so kalau berjumpa pown kat poli n CC abag wan....2 jer la...

masuk sem 3 lagi x berjumpa..masing-masing balek kampung praktikal kat kampung masing-masing.
ak same kampung ngan IRA kak angkat yang sulung...so jmpa la jugak...tp jarang jugak la  coz tempat praktikal dye jauh dari tempat ak praktikal..semester 4 lak lagi la x jumpa...sebab masing-masing sibuk nagn ASEMEn n final projek...al maklum la da last sem kan...sume duk pulun la kan..awal xmo pulun kan...hihihi...

bila sambung peringkat diploma berpecah sume bukan setakat berpecah pegi uma sewa lain-lain tapi da pegi negeri lain-lain da mengikut kos yang terdapt di politeknik yang ditawarkan...ak da tercampak kat perak, IRA n NADIA pulak sampai ker kelantan....der jugak yang x sambung n keje...

rindu la bila ingatkan balik kenangan time belajar dulu kan....bila teringat kenangan ni semua hilang la nebes ak nak amek test lesen JPJ esok ni...tp esok timbul balek nebes ak ni....

p/s: moga-moga ak lulus la test lesen JPJ esok erk...



17 January 2012

LET THE IMAGE SPEAK

WRITTEN cik fatin pada 6:13 PM 0 KOMEN

16 January 2012

BOSAN

WRITTEN cik fatin pada 4:26 PM 2 KOMEN
..bosan la...
x der ape la nak buat....
mcam ni la kehidupan seorng penganggur tegar....
x der ape yang ak nak buat kat uma ni....
jadi suri rumah sepenuh masa tanpa gaji pown bosan gak...

cari keje ni bukan nyer senang yerk
lebih-lebih bidang yang ak amek ni kan....
yang kosong sume nyer nak pengalaman keje....
ak ni baru jer lepas belajar x kan la der pengalaman kerja.....
mase aku praktikal dulu ader la sikit sikit....
tp mase ak praktikal 2 bukannya buat ape pon.. x der keje nak buat time 2...

dyeorg ni nak at least 1 taun pengalaman...
ak mner la ader pengalaman sampai 1 taun...ak ader pown 6 buln raktikal 2 jer la.....
resume ni ak main antar jer kat mne..
law dyeorng paggil interview ak pegi n law der rezeki ak keje kat situ...alhamdulillah...
tp law x dpt gak x taw la...ak jadi cashier cat giant jer la kowt...

ak da pnjang duk bercerita sal ak ni....law ak tep pnjang-panjang pown bukan korang nak bca kan...heheh

k la 

byee..byee.(^^,)

11 January 2012

...JUMPA LAGI...

WRITTEN cik fatin pada 4:59 PM 0 KOMEN
..assalamualaikum....
hai..hai...lame x jguk kat blog ni kan...
da bersawang da berdebu sampai 1 inci da tebalnya kat blog ak ni....
bkan nyer sebab bz bekerja... tp bz ngah cari keje...hahaha....

..ak skunk ni ngah tanam anggur yang berjaya...hahaha
keje..keje...susah no nak cari ko ni kan....ehm...
da merata ak p antaq resume tp x der respon pown......
ak pown x nk nak taip banyak-banyak kat sini...bukan best pown citer ak x der keje ni...k la..
ak nak out lu nak p cari keje...

nak cari keje...nak cari keje....;)

bye..bye..(^^,)
 

S.U.S.U.N.H.U.R.U.F © 2010 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor