22 April 2011

study..study..studyy...

WRITTEN cik fatin pada 7:02 PM 0 KOMEN
hai.....miggu ni kan byak nor ak post entry kan...ehm...ngah rjin nak poat la ni....
wlaupown ngah sibuk ngan exam n portfolio design ni...
hahaha...

ni pos entry ar ni ni sbb nak g taw ak g study kat old town....hahahaha
first time p study kat luar ni...slalu nyer kat uma jer...tperuk kat lam bilik jer kan.....
ha...ari ni ak g study kat lua..kat OLDTOWN WHITE COFFE.....

mula mula kteorg nak g study kat MCD .....TAPI.........bising sgat la kat sne....dekat sgat ngan jalan...heehhe..memang la dkat ngan jlan kan x kan la nak jauh ngan jalan law x caner nak msuk...hahaha...
kk...kter balek kpada citer ak tdi...wahaha......

x der la kat MCD 2 bising so kteorg x ley nak tumpu phatian la.....da la subjet yg ktirg study 2 sume yg kna hafal n baca sume...ak da la ssah sket law yg mcam ni....

pas 2 kteorg pown kua dr MCD 2 ...trus mnuju ker binatang tyar dua ktorg iaitu moto....hahaha....
naik la...trus mnuju puncak...eh..eh...x der la...ker OLD TOWN WHITE COFFEE la....
kat sna lak tjumpa lak kawan ak ngan balak dye kat situ....jdi kteorg pown study la sme2....


rajin dak ni belajar...DEPAN KAMERA JER LA....haha


cewah...best la ni kononnyer study kat OLD TOWN..


behenti sebentar utk begambar...


mnuman yg sudah hbes....

haus sanagt ngah study ni...hahaha...

pening study la tuh...hahha


nak tnjuk dye nyer air yg da abes...


laen kali nak g lg la kat OLD TOWN NI.....
g STUDY....
hahaha......

babai...muahhh...^-^

MEMBACA AL-QURAN

WRITTEN cik fatin pada 1:25 AM 0 KOMEN
ngah online fb tdi...jmpa la status c kwan ak ni....
best la jugak status dye yg berbunyi...ceh berbunyi ker...yg bertulis la...hahaha...

YANG BERTULIS:




1. Ketika anda mbawa Al-Quran. Respon syaitan hanya biasa "TENGOK JE".

2. Ketika anda mbukanya. Syaitan mula curiga.


3. Ketika anda mbacanya. Dia mula resah & gelisah.


4. Disaat anda memahaminya. Dia mula terkejang-kejang.


5. Apabila anda mengamalkan Al-Quran dlm kehidupan seharian. Dia "STROKE"




Wallahua'lam. Selamat Beramal & Selamat Memanjang-manjangkan Ilmu !!! :
)

























Wallahua'lam. Selamat Beramal & Selamat Memanjang-manjangkan Ilmu !!! :)

18 April 2011

exam exam exam

WRITTEN cik fatin pada 3:09 PM 0 KOMEN
ari ni ak da lpas 1 paper final exam...hahahahhaa....
ok da lepas satu beban.....


de lag 4.....hahaha...byak x paper ak?
banyak kan mesti korg pening law paper byak....ak lagi la pening......
sebenarnya 3 paper jer lg....1 lg 2 kiranya cam final exam jugak la...
tp bkan jawab soalan lam kertas soalan tp kna wat presentation board atao pown 
PORTFOLIO la senang sket kan...x yah pening- pening pala.....

PORTFOLIO ni mcam pereng ke 3 bg dak 2 seni bina cam ktorg la....
perang ke 3 ni bkan nyer perang yang pakai pisto, pedang segala 2....yg 2 bkan....2 6tkan x psal2 duk lam hotel besi kan...hahahhaa...maksud ka perang 2..bkan perang pistol 2 tpi kteorg berperang ngan mase n then ngan tidow......

adui.....time TIDOW 2 my peberet ak kowt...hahahaha...
tp x per la... nak lulus kan.....x kn la sbb tdow jer x nk wt keje kan...hahaha.....

paper hari ni ialah KEMUDAHAN BANGUNAN....
2 da lepas...
skunk study per yg akn dtang la erk...jom la kter sme-sme study k....
da la ak nak p study lak ni...babai...




I-CITY

WRITTEN cik fatin pada 2:43 PM 0 KOMEN
ak da pegi i-city...hahaha....bangga loa plak kan... hshahaha....
cantik kot katsane.....best gler....
mcam duk kat lam hutan yang berlampu la plak....


meh ak share ngan korag gmbar ktorg kat sner.......

   
          ni mula- mula msuk da bgambo da....gila gambo la kte kan....

brrrrrr.........


ngan kakak ak yang sengal


  burung merak....

time nak snap pic ni kteorg berebut ngan dak cina nak amek gambar kat burung ni...
padahal de byak kowt burung ni...
saje wat nakal sket nak berebut ngan org len...hahahah...


ngan sepupu n akak yang sengal

sejuk kowt...brrrrrrrr.....



gamba ngan penguin..bkan senang nak jmpa penguin yg bersinar cam ni...hihihi...

k la....ak rse da ckup kowt gmba ni untuk ak uploadkn kat lam ni....
laen kali pegi la yerk....
babai.....






 

S.U.S.U.N.H.U.R.U.F © 2010 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor