15 April 2011

~SENYUM~

WRITTEN cik fatin pada 2:16 PM 0 KOMEN
  
olololo...tomey..tomey nyer dak ni.....tomey sungguh.....
hihihi...law kter senyum cam bdak ni pown msti comel cam dak ni gak kan.....hehehehe......
bak kate org ganu SENYUM SOKMOLAH.....:) 

SENYUM

senyum bkan saja dapat menyenangkan orang taw...tapi jugak senyuman tu sedekah.....antara senyuman adalah.....
      • Senyum itu sedekah
      • senyum itu awet mudA
      • senyum itu kemesraan
      • senyum itu pengikat sahabat
      • senyum itu penambah kasih
      • senyum itu pelaris jualan
      • senyum itu pengiktirafan
      • senyum juga pemanis wajah
      • senyum menambahkan kecantikan dan yang pastinya senyuman itu membawa kebaikan.
ni bkan nyer orang yg bagi senyuman jer...orang yang terima senyuman jugak kenalah berfikiran terbuka.....jangan lah fikir orang yang bg senyuman 2 macam nak ngorat korang ker nak menyindir ker lak.....hehehe....janganlah berfikiran sempit yerk.....
korang dan saya jugak kena belajar ni dari peminta sedekah 2....
bila der org bagi senyuman 2 cakap la TERIMA KASIH  ataupon ALHAMDULILLAH...bila kiter ckap cam 2... org yang bg senyuman 2 akan dapt gandaan pahala pulak taw....hah...jadi kiter senyum la selalu.....:)..


NAK CARI PAHALA SENANG NAK CARI DOSA SUSAH



Ukirlah senyuman yang paling manis.....kerana selain sedekah.... senyuman itu ibarat lukisan rahsia hati....ia tidak menyakitkan .....tetapi menjadi penawar hati yang sakit.

13 April 2011

WRITTEN cik fatin pada 11:58 PM 0 KOMEN
a'hah....hihihi......
wa tetiba jer bka blog jer trus senyum erk...(senyum ker).....
sebab ak happy jer ar ni.....
sebabnyer ari ni ak dapt p mandi terjun yang tak jauh dari ipoh....
yang memang da lamae ak nak p mandi....ari ni baru dpt p mandi.....
tp kteorg p mandi kali ni papa n mama ktorg x der...dyeorg balk kg.....huhuhu....
tp wlau caner pown ttp best....
LATA ULU CHEPOR

1ST NYALAKAN Api....



adoi....ni jer gmbo yg dapat ak upload....
eeeeeee...bengang la ngan tenet mlam ni...lmbab........ish.....
x ley nak upload lg gmbo yg len.....
ehm... xper la len kali ak upload blek erk......sori la sebab masalah teknikal ni....
huhuh.....
ka la....dada.....
 

S.U.S.U.N.H.U.R.U.F © 2010 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor