18 May 2011

KEPUTUSAN PEPERIKSAAN

WRITTEN cik fatin pada 11:58 AM 0 KOMEN


ari ni kua result exam....wah berdebar ni...nak tengok result ni.....bangun jer tdur terus pergi bukak lappy n terus online.....x sabar nak tengok result...lulus ker tidak la.....ish...berdebar ni...lepas jer online terus msuk web poli......

taip no pendaftaran dan ic....dengan takut nyer.....terpapmpang la keputusan ak kat screen lappy ak....wah...terkejut giler ak...x sangka ak akan dpat pointer mcam 2....sebelum ni sumua pointer ak x penah lepas dri 3 something...but now...i cant believe it...wow....sampai speaking ni....hahaha....




ak belum pernah dapt pointer stinggi tu.....ak happy sangat ak dpat pointer 3 smething...walaupun 3 something 2 x der la above 3.5 but....ak gembira dengan pencapaian ak dan peningkatan aku sendiri....
ini semua jasa kawan-kawan ak yang sentiasa ada untuk membantu ak yang berapa nak bijak dalam hal membaca ni...yang ak paling bangga sekali adalah subjek sains persekitaran...subjek 2 adalah subjek yang paling ak x minat...dam markah carry mark ak pown x der la bayak snagt....so dengan mrkah carry mark yang x berapa nak banyak 2...ak kena struggle untuk final exam...ak rase mcm otak blank tentang sains ni...tapi dengan bantuan kwakn-kawan aku semua...ak lulus dengan cemerlang sekali.....

result pada sem ni adalah result yang paling membangga kan ak...kawan-kawan ak yang len pown lulus dengan cemerlang jugak...ak ucapkan tahniah pada sumea kawan-kawan ak yang dapat result yang cemerlang.....(ucapan macam menagna nugerah la pulak kan...)hehehe.....



 

S.U.S.U.N.H.U.R.U.F © 2010 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor