21 January 2012

wajah baru

WRITTEN cik fatin pada 11:56 PM 3 KOMEN
ak tuka lagi wajah belog ak ni...skunk da berwajah baru...
dari petang tadi ak duk kelung-keleng.kelung keleng....
akhirnya da siap...


tadaaa..ni la wajah baru belog haku.. 

macam-macam ak da wat kat belog ak ni...
duk tambah gadget la..pas2 x suka buang balek...
last-last yang macam ni gak yang terpaut kat hati ambe...hee..

warna purple n hello kitty...cute kan..haaa puji belog sndiri la plak...
tapi der ak kesah..belog ak bukan belog kamu....

k ak da penat buat benda ni so ak nak tidow lu..

k nite...^^,

p/s: saje gedix letak gambar walaupown korang akan taw gak macam mane belog baru ak walaupon ak x letak gambar kan..heee
(baru taw printscreen camner) ;p

18 January 2012

HILANGKAN TENSION DARI berDESIGN

WRITTEN cik fatin pada 9:47 PM 0 KOMEN
berbanyak lak ak post entri kan skunk ni...
x der la tadi ak duk bosan bukak la external ak slim melim n comel ni kan....
ak dok godek-godek kat lam ni tengok gambar-gambar kenangan time belajar dulu kan..kann...heee..

ak jumpa la folder BADMINTON tgok gmbar-gambar time pergi main badminton ngan kawan-kawan dulu....
ak bukannya reti sangat ngan BADMINTOn ni...nak serve pown kadang-kadang terlepas...hahaha...
tp 2 sume x kesah la pandai ker x asal ak dapat lepas tension ak dari duk ngadap labtop sampai biru mata-mata menDESIGN bangunan...kannnnn....

so korang ikut la mcam ak ni walaupun x pandai main..redah gak asal happy kan...haaaa...

gaya jer lebey




bila juara da main..!

penyokong A.K.A cheer leading. :p




ok byebye..:p




1st EDITION NEW YEAR GIVEAWAY 2012 by AIRIN AYDA

WRITTEN cik fatin pada 5:49 PM 3 KOMEN


hai hai. hai
tengok macam syok jer 1st EDITION NEW YEAR GIVEAWAY 2012 by AIRIN AYDA ni..
jom join nak??
sebayak 79 hadiah yang AIRIN AYDA ni tawarkan n dpilih secara random...jom join ramai-ramai.....



ini SIGN PICTURE ak
kalau nak join jom klik sini :P

JOM TAMBAH FOLLOWER !

WRITTEN cik fatin pada 2:41 PM 25 KOMEN
assalamualaikum n selamat sejahtera semua.....
ni first time nak join segmen-segmen yang mcam ni...
ni nak join segmen JOM TAMBAH FOLLOWER  by HARRIS KAITO..


moh la kiter ramai-ramai join segmen ni...n tambah lagi follower...
law nak join jom pegi kat HARIS KAITO..

(^^,)

POLIMAS FAMILY

WRITTEN cik fatin pada 12:13 AM 2 KOMEN
esok ak der test lesen kete ngan JPJ..eh mang la JPJ kan x kan la ngan doktor lak kannn...eh..eh...wat lawak la yang berapa nak lawak la pulak kan...huhu...
x per xper..

OK BACK TO THE STORY...sok ak der test lesen kete ngan JPJ...ngah ketaq la ni nak p amek lesen sok habaq hang...dup dap..dup dap...
ngah duk layan persaan berdebar ak ni teringat lak time kitaorang semester 1 dulu...(kenangan ni x der kena mengena ngan amek test erk...(V))...
semster 1 dulu ak der la adik beradik angkat la konon kan....haha...adik beradik angkat ak ni der 7 orang...kiorang lain-lain kos...ak ARCHITECTURE, 3 org QS, 2 org PERANCANG BANDAR n sorang ni jer yang sesat jauh sampai ker PENGURUSAN PERNIAGAAN dibawah jabatan perdagangan...dia jer yang lain jabatan...kami yang alin dibawah jabatan awam.

POLIMAS FAMILY

ok bagi yang lahir first or tarikh lahir yang paling awal adalah kak long...ak yang ker 4 dan dyeorang paggil ak kak chik....(macam panggilan kat uma jugak la ak ni)
 kiteorang selalu jer bersame... xkira la nak pergi maner....kecuali kua dating la kan...x kan la nak kua abeh sampai 7 orang kan yang nak dating nyer sorang ajer...hahah...ak jarang kua ngan kawan-kawan yang same KOS ngan ak...ak pergi bilik n jumpa dyeorg pown time der ASEMEn jer...

kalau time tidor lak kite orang bergilir-gilir bilik tidor ramai-ramai....hahah...sonok kan....law ingat kenangan-kenangan dulu....tapi bila naik semster 2 n seterusnya da ilang da sume adik beradik ak ni....dan semua duk uma sewa laen-laen ikut kawan-kawan yang sama kos...so da kurang kita org kua skali...masing-masing bz ngan keje dyeorang... ak lagi la budak architecture mang x kua uma la duk kerja DESIGN n WORKING DRAWING jer....mang x der mase nak kua la....so kalau berjumpa pown kat poli n CC abag wan....2 jer la...

masuk sem 3 lagi x berjumpa..masing-masing balek kampung praktikal kat kampung masing-masing.
ak same kampung ngan IRA kak angkat yang sulung...so jmpa la jugak...tp jarang jugak la  coz tempat praktikal dye jauh dari tempat ak praktikal..semester 4 lak lagi la x jumpa...sebab masing-masing sibuk nagn ASEMEn n final projek...al maklum la da last sem kan...sume duk pulun la kan..awal xmo pulun kan...hihihi...

bila sambung peringkat diploma berpecah sume bukan setakat berpecah pegi uma sewa lain-lain tapi da pegi negeri lain-lain da mengikut kos yang terdapt di politeknik yang ditawarkan...ak da tercampak kat perak, IRA n NADIA pulak sampai ker kelantan....der jugak yang x sambung n keje...

rindu la bila ingatkan balik kenangan time belajar dulu kan....bila teringat kenangan ni semua hilang la nebes ak nak amek test lesen JPJ esok ni...tp esok timbul balek nebes ak ni....

p/s: moga-moga ak lulus la test lesen JPJ esok erk...



17 January 2012

LET THE IMAGE SPEAK

WRITTEN cik fatin pada 6:13 PM 0 KOMEN

16 January 2012

BOSAN

WRITTEN cik fatin pada 4:26 PM 2 KOMEN
..bosan la...
x der ape la nak buat....
mcam ni la kehidupan seorng penganggur tegar....
x der ape yang ak nak buat kat uma ni....
jadi suri rumah sepenuh masa tanpa gaji pown bosan gak...

cari keje ni bukan nyer senang yerk
lebih-lebih bidang yang ak amek ni kan....
yang kosong sume nyer nak pengalaman keje....
ak ni baru jer lepas belajar x kan la der pengalaman kerja.....
mase aku praktikal dulu ader la sikit sikit....
tp mase ak praktikal 2 bukannya buat ape pon.. x der keje nak buat time 2...

dyeorg ni nak at least 1 taun pengalaman...
ak mner la ader pengalaman sampai 1 taun...ak ader pown 6 buln raktikal 2 jer la.....
resume ni ak main antar jer kat mne..
law dyeorng paggil interview ak pegi n law der rezeki ak keje kat situ...alhamdulillah...
tp law x dpt gak x taw la...ak jadi cashier cat giant jer la kowt...

ak da pnjang duk bercerita sal ak ni....law ak tep pnjang-panjang pown bukan korang nak bca kan...heheh

k la 

byee..byee.(^^,)
 

S.U.S.U.N.H.U.R.U.F © 2010 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor