11 February 2011

QADAR TDOR

WRITTEN cik fatin pada 8:19 PM 0 KOMEN
malan ni ak nak QADAR ak punyer tdow...
da 3 hari x tdow ni...tidow 1 jam..stgeh jam sari,,,letih siot....

ni nak gtaw la ni...
ak pernah dengar la org cakap law x ckup tdow ari 1 jam kter kna QADAR kan balek 1 jam tu pada malm hari berikutnyer...hihi...
so ak x tidow da 3 ari...so kna qadar brape jam ni?

korang tolong kira jap ak kna tdur wape jam ni...ak law bab kira mengira ni...low sket...hihihi.....
korang da kira lom? ...ah lmbat sngat la korang ni... xper la.. xyah kira la...yang penting ak nak QADAR ak nyer tdor...hihihi.....
jom korang pown nak ikut ak QADAR tidow jugak ker?
hahaha boley...jom..jom...


DESIGN..DESIGN..DESIGN..

WRITTEN cik fatin pada 8:05 AM 0 KOMEN

TIDOW DESIGN
MAKAN DESIGN
MANDI DESIGN
MIMPI DESIGN
BERCINTA DENGAN DESIGN
BERSTRESS DENGAN DESIGN
BERSUKARIA DENGAN DESIGN
DESIGN SEGALANYA
DESIGN.......

TAK TIDUR

WRITTEN cik fatin pada 6:25 AM 0 KOMEN
da lame sangat sangt la ak x post kat sini kan....
banyak keje la ktenyer...hihi...
da 2 ari ak x tidor....
ari ni pown lom tdow ag nih....
besa la belajar kan....

besok..EH BESOK KER?  hihi...ptang nanti la yerk..skunk da kul wape da ni...ehm.. 
so ptang nanti da nak kena submit cadd 3d...
tp lom siap ag....ehm..caner?...hehe...caner lak tye nyer...hihi....wat sampai siap la...hihi...
bila nak tdur ni...nak tidow tapi x ley tdow....
bek ak lalu kat blog ak jap kan...lepas tensen kat sini jap....
k la bebudak sume....ak nak smbung balek kerja aku...so jmpa lg lain hari...hihi...
ttiba sopan lak...hihi....

...PAPAI..

 

S.U.S.U.N.H.U.R.U.F © 2010 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor