28 February 2013

WRITTEN cik fatin pada 6:55 PM 0 KOMEN
Assalamualaikum..

Hai da lame x masuk sini kan...erm memang da lama pon. Ak rse da hampir 1 taun da ataupon da lebey setaun...erm... Ak pon da lupa, lama sangat kan.. Ak bz la..ag pon ak da potong line internet ak so ak x ley la nak berjimba jimba kat blog lagi...ni pon ak guna phone nak post...erm..ok la panjang sangat penerangan ak ni...padahal pasal ak x ppst jer pon..bukan nyer penting sangat pon kan...

Ni ak nak testing post dari phone ajer ni....hikhikhik... :-)..

Ok la ak pening duk lam bas ni...dengan jem nyer.. 'daaaa jem perkara biasa la kat kolumpo ni...law x jem bukan KOLUMPO la kan..' huhu....

K.bye bye..

12 April 2012

KONVOKESYEN

WRITTEN cik fatin pada 11:04 PM 1 KOMEN
konvokesyen..yeay ak da konvo...
ak x taw la nak cakap per kat sini...ak cuma nak cakap yang ak da konvo...
kekeke...
ni der la sjet gmbar time ak konvo ari 2...hehehe...






11 February 2012

FAMILY LAR

WRITTEN cik fatin pada 1:51 PM 0 KOMEN
.:ASSALAMUALAIKUM:.

minggu yang ak sangat-sangat heppy..
semua family ak balek kecuali family kak long ak jer yang x balek atas sebab-sebab yang tertentu...
tapi walau macam mana pon akk tetap happy..angah and family mak long ak balek...
time ni la kalau ak nak g jalan-jalan ngan family puas-puas kan....
da lama da x pegi jalan-jalan macam ni...

ak nak bercerita pon panjang sngat kan...baoik korang tengok gambat jer la kan...

ni mase kat pasar payang...ramai giler kot orang nyer kat ane....

singgah uma mak cik kat k.ganu lu sambil makan buah duku

budak busuk


esok nyer kitaorg wat rncangan nak pegi berkelah kat pantai...
sok berjalanlah rancangan kitaorng ni berkelah kat pantai...
lepas siap semua masak-masak, letak barang lam kete terus pegi ker pantai,...

ready to jump in ocean

yeah BUDU is the right thing....



budak kecik 2 mula-mula takut nak masuk air lepas masuk tanak kua pulak
kakak takut masuk air

kakak kena paksa masuk air..LOL
LOTS OF LOVE FOR THIS FAMILY =_=
 

S.U.S.U.N.H.U.R.U.F © 2010 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor