11 February 2012

FAMILY LAR

WRITTEN cik fatin pada 1:51 PM
.:ASSALAMUALAIKUM:.

minggu yang ak sangat-sangat heppy..
semua family ak balek kecuali family kak long ak jer yang x balek atas sebab-sebab yang tertentu...
tapi walau macam mana pon akk tetap happy..angah and family mak long ak balek...
time ni la kalau ak nak g jalan-jalan ngan family puas-puas kan....
da lama da x pegi jalan-jalan macam ni...

ak nak bercerita pon panjang sngat kan...baoik korang tengok gambat jer la kan...

ni mase kat pasar payang...ramai giler kot orang nyer kat ane....

singgah uma mak cik kat k.ganu lu sambil makan buah duku

budak busuk


esok nyer kitaorg wat rncangan nak pegi berkelah kat pantai...
sok berjalanlah rancangan kitaorng ni berkelah kat pantai...
lepas siap semua masak-masak, letak barang lam kete terus pegi ker pantai,...

ready to jump in ocean

yeah BUDU is the right thing....



budak kecik 2 mula-mula takut nak masuk air lepas masuk tanak kua pulak
kakak takut masuk air

kakak kena paksa masuk air..LOL
LOTS OF LOVE FOR THIS FAMILY =_=

0 KOMEN:

 

S.U.S.U.N.H.U.R.U.F © 2010 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor