16 November 2011

MELAKA, GENTING HIGHLAND

WRITTEN cik fatin pada 8:24 PM 0 KOMEN
..ni ngah hepy ni...hehehe...
p bercuti sblom exam mggu lpas...hehehe...
first ingat nak p uma mak cik ak jer kat kL.... last2 p melaka..uma kawan ak merangkap pmandu pelancong kami....
hahahaha....

ak nak citer pown panjang sgat so korang tgok jer la gmbar nih...


kat menara taming sari


ni kat A'famosa  kat atas bukit...ak x taw sgt la nme ape ni...hehehe


kat dalam menara taming sari...

pas penat2 jlan kat melaka....tido 1 mlam kt uma IETA...
pgi esok nyer 2 trus btolak pegi amek kawan ak kat putrajaya n kL...pas2 trus shoot ker GENTING HIGHLND...hehehehe...
ni gambar ktowg kat gnting..hehehe....


ni sbelom masuk kat skyway 2..


dalam kete kabel....ngan budak gayat..hahaha


ni...ehm x taw la nak cakap per kat gmbar ni....hehehe


yang pnting der genting

hehehe....igat nak main yang outdoor nyer...tp tutup pilak...x ley nak main la.....jalan-jalan jer la kat lam 2...sampai sesat berjalan kat sana....
pas makan sume ktorg blek la....

dalam kete jer...sume da tbongkang jer tdow da letey sangat kowt berjalan x henti...hehehe
naseb la der ksi JAI yang drive.....kesian kat dye drive sorg2....hehe....

tp pape pown mang best la....time kasih EITA sbb bwk ak ngan FIZA p jalan-jalan..hehehe

k bye (^_^)

EXAM BERTEMU LAGI

WRITTEN cik fatin pada 3:17 PM 2 KOMEN
....hari ni 16.11.2011 ak jawab exam AMALAN SENI BINA...
tdi da la dtang lambat nak exam pastu da kena marah lak..atuyai...
pdhal x mula lgi pown exam 2 da bising lec ni plak...
msuk-msuk jer kelas exam trus cri port baek nyer kat tepi tngkap...
law x der idea 2 ley la pndang kat luar cri ayat nak goreng kat lam kertas jawapan 2....hehehehe...
da duk kat tmapt..isi nama ngan no pendaftaran kat kertas jwapan tuh....x sempat siap lgi tlis da ley stat jawab da....
ak pown ngan KELAMNYA  bukak kertas soalan...bace sume soalan yang ade...
sume topik yang masuk 2 ak ade bce semalam...
 so dengan lafaz bismillah ak jawab ngan tenang...
...
...
...
...
alhamdulillah ak siap jawab soalan exam 2 walaupown bukan sume soalan ak dapat jawab.....
der la 1 2 soalan ak goreng jugak la...hehehehe......
alhamdulillah sume da selesai tinggal PORTFOLIO untuk DESAIGN nanti...tggla lagi 1 minggu... takut gak nak portfolio ni...

2 jer la yang ak nak mmbebel hari nim...hehe..

k bye..(^-^)

19 October 2011

BEKERJA DALAM KUMPULAN

WRITTEN cik fatin pada 10:20 PM 1 KOMEN
kerja berkumpulan.....
bg pendapat ak la...keje berkumpulan ni der kabaikan n keburukan...
keje lam kumpulan ni ringan la sket beban keje ni...law keburukan lak...masing-masing der pendapat masing-masing....
pas2 der lak yang x terima idea orang len....

law ak..ak x suka keje lam kumpulan sebab mesti der yang menumpang....x wat keje...tp dpat makah same...cam x adil kan...tp nak wat camner...da cam 2 peraturannnya..

so...law keje kupulan 2 cari la ahli kump yang rajin n pandai wat keje...

ORANG YANG TAKUT MENGHADAPI KESUKARAN SELAMANYA TIDAK AKAN MAJU.


16 October 2011

BERKAWAN KERANA RUPA

WRITTEN cik fatin pada 12:57 PM 1 KOMEN
der jgak kat dunia ni kan nak berkawan pown tgok rupa dlu....
law x cntik x kwan..law cntik bru nak bkawan...
law nak berkawan bya la ikhlas...jgan la nk kawan ngan owg cntik o hensem jer...kawan tgok rupa dlu...ni bkan cre nak berkawan kan...ni x btul...

x suka la law der orng yang nk berkawan sebab der rupa jer..kesian yang org yang kurang cntik 2...x der kwan...kna pulau la..berkawan kerana rupa ni lme2 berkedut gak kan..x kan la cntik slalu kan...yang x cntik 2 lme2 cantik..
hah pdan muka org yang pilih kwan 2....dlu x nk kwan sgat kan...

so kwan2 law nak berkawan pown bya la ikhlas jgan nk tgok rupa jer..
ni nak kena check dlu dye ni der jerawat ker kat muka.. xnak la kawan sbb der jerawat....pdhal muka sndiri pown berjerawat...

KAWAN YANG BAIK SUSAH SANGAT NAK CARI..BILA DA JUMPA HARGAILAH KAWAN KITER...


13 October 2011

MELAMBAK LAMBAK

WRITTEN cik fatin pada 9:31 PM 0 KOMEN
da lme gler x update bnda alah ni...ehmmm...x taw da nk post ape kat sni...da bswang sgat da ak tgok blog ak nih....ak tpikir nak bkak blog nipown sbb nagh tension ngan keje yang mlambak nih........nak kmas-kmas blog ni pown da x dk mse lg...bila da mse nanti la ak kmas blek blog ni yang x kemas ni.....nih ak nak bsiap jap..nak g meeting firm..nak bincang pasal FINAL PROJEK kami yg nak kna SUBMIT lg 3 mggu...huhu.....

k..BYE..BYE...



(^-^)


16 August 2011

wedges, heel, flat

WRITTEN cik fatin pada 10:30 PM 0 KOMEN
kasut raye...kasut raye.....tolon..tolon...pilh untuk ak...ak x taw nak pakai wedges ker flat jer erk...
x taw la nak pakai kasut per...


flat shoes

mne satu nih...owh....
peninggggg........!!!!!!!!!!...tolonggg.......!!!!! :)

18 May 2011

KEPUTUSAN PEPERIKSAAN

WRITTEN cik fatin pada 11:58 AM 0 KOMEN


ari ni kua result exam....wah berdebar ni...nak tengok result ni.....bangun jer tdur terus pergi bukak lappy n terus online.....x sabar nak tengok result...lulus ker tidak la.....ish...berdebar ni...lepas jer online terus msuk web poli......

taip no pendaftaran dan ic....dengan takut nyer.....terpapmpang la keputusan ak kat screen lappy ak....wah...terkejut giler ak...x sangka ak akan dpat pointer mcam 2....sebelum ni sumua pointer ak x penah lepas dri 3 something...but now...i cant believe it...wow....sampai speaking ni....hahaha....




ak belum pernah dapt pointer stinggi tu.....ak happy sangat ak dpat pointer 3 smething...walaupun 3 something 2 x der la above 3.5 but....ak gembira dengan pencapaian ak dan peningkatan aku sendiri....
ini semua jasa kawan-kawan ak yang sentiasa ada untuk membantu ak yang berapa nak bijak dalam hal membaca ni...yang ak paling bangga sekali adalah subjek sains persekitaran...subjek 2 adalah subjek yang paling ak x minat...dam markah carry mark ak pown x der la bayak snagt....so dengan mrkah carry mark yang x berapa nak banyak 2...ak kena struggle untuk final exam...ak rase mcm otak blank tentang sains ni...tapi dengan bantuan kwakn-kawan aku semua...ak lulus dengan cemerlang sekali.....

result pada sem ni adalah result yang paling membangga kan ak...kawan-kawan ak yang len pown lulus dengan cemerlang jugak...ak ucapkan tahniah pada sumea kawan-kawan ak yang dapat result yang cemerlang.....(ucapan macam menagna nugerah la pulak kan...)hehehe.....



05 May 2011

8G PEREMPUAN TIDAK SUKA PADA LELAKI

WRITTEN cik fatin pada 10:37 PM 0 KOMEN
Hai...ari ni nak berckapa pasal perkara perempuan x suka pada lelaki.....bukan jer lelaki jer boley memilih kan....perempuan pown nak memilih gak kan...


berikut adalah perkara perempuan x suka pada lelaki....


1. Garang
garang tak bertempat, suka mencarut, suka cari gaduh, cakap kasar, suka marah2 tak bertempat, silap sikit tak boleh… macam ler dia betul semua, dsb) Lelaki perlu menginsafi diri bahawa wanita bukan alat untuk melepaskan kemarahan atau perasaan geram, sebaliknya dihargai dan dilayan dengan lemah-lembut.
2. Ganas
kaki pukul, dengan perempuan pun nak tunjuk kuat sebab tahu perempuan bukan lawannya Lelaki bersikap ganas memang perkara utama yg dijauhi wanita sebab tak mahu mata biru atau badan lebam-lebam bila dah kahwin. Tidak kasihankah lelaki pada wanita yang lemah? Wanita bukan lawan lelaki sebaliknya lelakilah yang patut melindungi wanita.
3. Gementar
(takut sangat, tak yakin diri sendiri, tak percaya kebolehan diri, bergantung pada orang lain, dsb) Contohnya, depan perempuan, lidah kelu sampai ayat yg dilafaz kan pun tak jelas isi butir. Lelaki perlu mengatasi rasa gementar.
4. Gabrah
(tak pandai buat keputusan sendiri, ikut pendapat perempuan saja) Perempuan tak suka lelaki yang tiada keyakinan diri atau cepat panik menghadapi sesuatu perkara.
5. Gentleman tiada
(langsung tak gentle, pentingkan diri sendiri, ambik kesempatan, dsb) Kalau masa bercinta tak gentleman, inikan pula kalau dah kahwin nanti. Lelaki perlulah menghormati wanita selayaknya. Sudah pasti wanita itu juga akan menghormati lelaki dengan perasaan hormat lagi.
6. Gerumal
(bahasa kedah -bohong atau tipu. Suka tipu perempuan untuk kepentingan diri sendiri. Sekali dua boleh maaf, tapi ni berkali2.) Lelaki tidak boleh menggunakan alasan bohong sunat utk melepaskan diri sebaliknya belajarlah untuk menjadi jujur dan bercakap benar dengan wanita. Bukankah berani kerana benar, takut kerana salah? Jika asyik membohongi wanita, sudah pasti kepercayaannnya kepada anda akan musnah.
7. Ganggo
(keterlaluan- lembut sangat, pemalu sangat, pendiam sangat, macho sangat, dll)Perempuan pun naik lemas jika lelaki bersikap keterlaluan dalam sesuatu hal. Cubalah bersikap sederhana dan mengimbangi karektor diri anda dengan baik.
8. Gatal
(miang keladi ngan perempuan lain selain dengan isteri)Tak boleh tengok perempuan dahi licin atau anak dara, mulalah pasang niat nak mengorat. Anda perlu ingat, kadangkala perempuan berpura2 melayan anda kerana ada udang sebalik batu. Mungkin dia materialistik dan cintakan duit anda sahaja. Fahamilah perasaan isteri atau pasangan anda yang mencintai anda sepenuh hati! Bukankah lebih baik menggoda isteri sah anda daripada menggoda perempuan lain yang bukan hak anda.



27 April 2011

lepas sume azab

WRITTEN cik fatin pada 3:11 PM 0 KOMEN
hai....btemu kmbali kter bersame sye...ahahaha....
cewah...mcam pengacara la plak kan...hahaaha.......
 sbanarnya ak pos entry ni nak gtaw yang ak da lepas sume azab belajar kat sni....
ahahhahaa...port folio pown da abes tdi....

lega ati ni...tp tggu result exam la plak kan....

ak cma nak gtaw 2 jer...

hehehe..^-^....babai....

22 April 2011

study..study..studyy...

WRITTEN cik fatin pada 7:02 PM 0 KOMEN
hai.....miggu ni kan byak nor ak post entry kan...ehm...ngah rjin nak poat la ni....
wlaupown ngah sibuk ngan exam n portfolio design ni...
hahaha...

ni pos entry ar ni ni sbb nak g taw ak g study kat old town....hahahaha
first time p study kat luar ni...slalu nyer kat uma jer...tperuk kat lam bilik jer kan.....
ha...ari ni ak g study kat lua..kat OLDTOWN WHITE COFFE.....

mula mula kteorg nak g study kat MCD .....TAPI.........bising sgat la kat sne....dekat sgat ngan jalan...heehhe..memang la dkat ngan jlan kan x kan la nak jauh ngan jalan law x caner nak msuk...hahaha...
kk...kter balek kpada citer ak tdi...wahaha......

x der la kat MCD 2 bising so kteorg x ley nak tumpu phatian la.....da la subjet yg ktirg study 2 sume yg kna hafal n baca sume...ak da la ssah sket law yg mcam ni....

pas 2 kteorg pown kua dr MCD 2 ...trus mnuju ker binatang tyar dua ktorg iaitu moto....hahaha....
naik la...trus mnuju puncak...eh..eh...x der la...ker OLD TOWN WHITE COFFEE la....
kat sna lak tjumpa lak kawan ak ngan balak dye kat situ....jdi kteorg pown study la sme2....


rajin dak ni belajar...DEPAN KAMERA JER LA....haha


cewah...best la ni kononnyer study kat OLD TOWN..


behenti sebentar utk begambar...


mnuman yg sudah hbes....

haus sanagt ngah study ni...hahaha...

pening study la tuh...hahha


nak tnjuk dye nyer air yg da abes...


laen kali nak g lg la kat OLD TOWN NI.....
g STUDY....
hahaha......

babai...muahhh...^-^

MEMBACA AL-QURAN

WRITTEN cik fatin pada 1:25 AM 0 KOMEN
ngah online fb tdi...jmpa la status c kwan ak ni....
best la jugak status dye yg berbunyi...ceh berbunyi ker...yg bertulis la...hahaha...

YANG BERTULIS:




1. Ketika anda mbawa Al-Quran. Respon syaitan hanya biasa "TENGOK JE".

2. Ketika anda mbukanya. Syaitan mula curiga.


3. Ketika anda mbacanya. Dia mula resah & gelisah.


4. Disaat anda memahaminya. Dia mula terkejang-kejang.


5. Apabila anda mengamalkan Al-Quran dlm kehidupan seharian. Dia "STROKE"




Wallahua'lam. Selamat Beramal & Selamat Memanjang-manjangkan Ilmu !!! :
)

























Wallahua'lam. Selamat Beramal & Selamat Memanjang-manjangkan Ilmu !!! :)

18 April 2011

exam exam exam

WRITTEN cik fatin pada 3:09 PM 0 KOMEN
ari ni ak da lpas 1 paper final exam...hahahahhaa....
ok da lepas satu beban.....


de lag 4.....hahaha...byak x paper ak?
banyak kan mesti korg pening law paper byak....ak lagi la pening......
sebenarnya 3 paper jer lg....1 lg 2 kiranya cam final exam jugak la...
tp bkan jawab soalan lam kertas soalan tp kna wat presentation board atao pown 
PORTFOLIO la senang sket kan...x yah pening- pening pala.....

PORTFOLIO ni mcam pereng ke 3 bg dak 2 seni bina cam ktorg la....
perang ke 3 ni bkan nyer perang yang pakai pisto, pedang segala 2....yg 2 bkan....2 6tkan x psal2 duk lam hotel besi kan...hahahhaa...maksud ka perang 2..bkan perang pistol 2 tpi kteorg berperang ngan mase n then ngan tidow......

adui.....time TIDOW 2 my peberet ak kowt...hahahaha...
tp x per la... nak lulus kan.....x kn la sbb tdow jer x nk wt keje kan...hahaha.....

paper hari ni ialah KEMUDAHAN BANGUNAN....
2 da lepas...
skunk study per yg akn dtang la erk...jom la kter sme-sme study k....
da la ak nak p study lak ni...babai...




I-CITY

WRITTEN cik fatin pada 2:43 PM 0 KOMEN
ak da pegi i-city...hahaha....bangga loa plak kan... hshahaha....
cantik kot katsane.....best gler....
mcam duk kat lam hutan yang berlampu la plak....


meh ak share ngan korag gmbar ktorg kat sner.......

   
          ni mula- mula msuk da bgambo da....gila gambo la kte kan....

brrrrrr.........


ngan kakak ak yang sengal


  burung merak....

time nak snap pic ni kteorg berebut ngan dak cina nak amek gambar kat burung ni...
padahal de byak kowt burung ni...
saje wat nakal sket nak berebut ngan org len...hahahah...


ngan sepupu n akak yang sengal

sejuk kowt...brrrrrrrr.....



gamba ngan penguin..bkan senang nak jmpa penguin yg bersinar cam ni...hihihi...

k la....ak rse da ckup kowt gmba ni untuk ak uploadkn kat lam ni....
laen kali pegi la yerk....
babai.....






15 April 2011

~SENYUM~

WRITTEN cik fatin pada 2:16 PM 0 KOMEN
  
olololo...tomey..tomey nyer dak ni.....tomey sungguh.....
hihihi...law kter senyum cam bdak ni pown msti comel cam dak ni gak kan.....hehehehe......
bak kate org ganu SENYUM SOKMOLAH.....:) 

SENYUM

senyum bkan saja dapat menyenangkan orang taw...tapi jugak senyuman tu sedekah.....antara senyuman adalah.....
      • Senyum itu sedekah
      • senyum itu awet mudA
      • senyum itu kemesraan
      • senyum itu pengikat sahabat
      • senyum itu penambah kasih
      • senyum itu pelaris jualan
      • senyum itu pengiktirafan
      • senyum juga pemanis wajah
      • senyum menambahkan kecantikan dan yang pastinya senyuman itu membawa kebaikan.
ni bkan nyer orang yg bagi senyuman jer...orang yang terima senyuman jugak kenalah berfikiran terbuka.....jangan lah fikir orang yang bg senyuman 2 macam nak ngorat korang ker nak menyindir ker lak.....hehehe....janganlah berfikiran sempit yerk.....
korang dan saya jugak kena belajar ni dari peminta sedekah 2....
bila der org bagi senyuman 2 cakap la TERIMA KASIH  ataupon ALHAMDULILLAH...bila kiter ckap cam 2... org yang bg senyuman 2 akan dapt gandaan pahala pulak taw....hah...jadi kiter senyum la selalu.....:)..


NAK CARI PAHALA SENANG NAK CARI DOSA SUSAH



Ukirlah senyuman yang paling manis.....kerana selain sedekah.... senyuman itu ibarat lukisan rahsia hati....ia tidak menyakitkan .....tetapi menjadi penawar hati yang sakit.

13 April 2011

WRITTEN cik fatin pada 11:58 PM 0 KOMEN
a'hah....hihihi......
wa tetiba jer bka blog jer trus senyum erk...(senyum ker).....
sebab ak happy jer ar ni.....
sebabnyer ari ni ak dapt p mandi terjun yang tak jauh dari ipoh....
yang memang da lamae ak nak p mandi....ari ni baru dpt p mandi.....
tp kteorg p mandi kali ni papa n mama ktorg x der...dyeorg balk kg.....huhuhu....
tp wlau caner pown ttp best....
LATA ULU CHEPOR

1ST NYALAKAN Api....



adoi....ni jer gmbo yg dapat ak upload....
eeeeeee...bengang la ngan tenet mlam ni...lmbab........ish.....
x ley nak upload lg gmbo yg len.....
ehm... xper la len kali ak upload blek erk......sori la sebab masalah teknikal ni....
huhuh.....
ka la....dada.....

29 March 2011

BIAWAK

WRITTEN cik fatin pada 6:46 PM 0 KOMEN

hai 
meh kta bcer citer lawak yang ak amek kat blog dak ni...
release tension la....hihihi...


Semasa saya berjalan-jalan di tepi sebuah jalanraya, saya ternampak seekor bangkai ditengah yang sangat busuk dan menjijikkan tetapi ianya mengenakkan! Saya yang masih belum bersarapan dan makan tengahari itu memang sangat lapar dan meleleh air liur saya melihatkan bangkai itu. Jalanraya memang lengang, inilah peluang saya untuk menikmati bangkai kucing yang sedap itu. Saya pun pergilah untuk menjamu selera. Bila saya sampai dekat bangkai tersebut, puhh..bau yang enak serta disulami dengan sayur(ulat) dan kuah(darah) yang pekat. Puhh..makan hotel saya hari ini. Setahun sekali pun susah nak jumpa makanan 5 bintang ni. Ketika saya menikmati makanan enak itu datang seeorang musang yang ingin nak join makanan tersebut. Saya yang lapar tahap maharaja ni sudah tentulah saya tak kasi. Tapi En. Musang tersebut nak jugak. Kami berebut2 tarik menarik bangkai tersebut sehingga bertaburan sayur-sayurnya. Sehinggalah satu ketika ada sesuatu melintasi di belakang kami. Ya! benda itu ialah En. Muhamad Lori. Lalu kami dilanggarnya sehingga kami pun menjadi lauk yang enak dan menyelarakan. "Hmmmm..Lauk ini lazat serta berlemak berkrim, mampu meningkat kekuatan badan dan awet muda!" Kata seorang harimau yang bernama Man Belang. Sememangnya daging biawak macam saya ni lazat sebab selama ni pun saya makan bangkai.

hahahaha.....lawak tak lawak tak.......hahaha...bagi ak lawak la...tp x taw la korang caner? lgi 2 la yang ati kering 2.....hihi....

28 March 2011

..HAPPY..

WRITTEN cik fatin pada 8:31 PM 0 KOMEN
ak bru jer lpas blek kg....
epy gler...dapat jmpa mak n ayah ak....yang ak da rindu gler......
paz dpat lak jmpa ngan best fren ak    leya......
ktowg kuo g jlan jalan......g dting kat tpi pantai...hahahaha....tp syang x ley mandi.....sbb air laut ngah pasang time 2.....huhuhu.....
tp yang penting ar mggu lpas ak epy gler....

22 March 2011

lame nyer...

WRITTEN cik fatin pada 3:14 PM 0 KOMEN
wah...lame gler ak x updat blog ak ni...da bersawang da ak tgok...hihihihi......sihat semua? law sihat jom la tlong ak sapu sawang-sawang ni.....huhuhu....
ak bkan malas nak update...byak keje kowt.....mggu ni mang bz gler...bkan mggu ni blan jer mang bz.....
x tdow ak wat keje yang blmabat ni....ni semu salah lec ak la....(hihihi...mrah lec lak kan....)hahaha....

da la keje byak....wit pown byak jer gna......ni pown ak cri mse skit nak update blog ak yang x seberapa ni.....
pas ni der keje lg......nak wat model untuk projek design ak lak....da la x taw ape2 ttang model ni....ehmmmm......law korang taw...jom la tlong ak wat model...ak blanje mnum air suam jer sumua...hahaha....
k r ak pown nak p wat model da ni....k r chow cincau dulu  la....

15 February 2011

My Chemical Romance - "Na Na Na" (Official Music Video)

WRITTEN cik fatin pada 2:39 PM 0 KOMEN

13 February 2011

BEFDAY BOY

WRITTEN cik fatin pada 1:18 AM 0 KOMEN
ari ni befday PAK kami...kowag jgan la salah paham lak yerk...PAK kami ni bukanla ayah kami betul tapi AYAH kat poli la....hahahaha...dye ni sbenarnya kawan kami kat poli...dye menjaga kami mcam ayah kmi lak...sebab 2 la kami pggil dye PAK...hahaha....


tadaa...hahaha..ni la dye befday boy kiter...dye terasa terharu ngan kiter org sbb sggup blanja dye mkan KFC...n sambut befday dye...dye sampai nak mnitiskan air mata..( ceh wah ayat) hihi...tp sblum sambut befday boy ni..kami g IPOH PERADE dlu la....pegi shopping dulu..maklum la da lama kmi x kua ramai2...2 pown pes time ak g IPOH PERADE...slama ni pg JUSCO jer...hihi....lpas 2 la bwu kteowg p bli KFC n balik sambut kat rumah sewa kami yg buruk ni....hihihi....

p/s: HAPPY BEFDAY TO PAK N MOGA SIHAT N MURAH REZEKI...

11 February 2011

QADAR TDOR

WRITTEN cik fatin pada 8:19 PM 0 KOMEN
malan ni ak nak QADAR ak punyer tdow...
da 3 hari x tdow ni...tidow 1 jam..stgeh jam sari,,,letih siot....

ni nak gtaw la ni...
ak pernah dengar la org cakap law x ckup tdow ari 1 jam kter kna QADAR kan balek 1 jam tu pada malm hari berikutnyer...hihi...
so ak x tidow da 3 ari...so kna qadar brape jam ni?

korang tolong kira jap ak kna tdur wape jam ni...ak law bab kira mengira ni...low sket...hihihi.....
korang da kira lom? ...ah lmbat sngat la korang ni... xper la.. xyah kira la...yang penting ak nak QADAR ak nyer tdor...hihihi.....
jom korang pown nak ikut ak QADAR tidow jugak ker?
hahaha boley...jom..jom...


DESIGN..DESIGN..DESIGN..

WRITTEN cik fatin pada 8:05 AM 0 KOMEN

TIDOW DESIGN
MAKAN DESIGN
MANDI DESIGN
MIMPI DESIGN
BERCINTA DENGAN DESIGN
BERSTRESS DENGAN DESIGN
BERSUKARIA DENGAN DESIGN
DESIGN SEGALANYA
DESIGN.......

TAK TIDUR

WRITTEN cik fatin pada 6:25 AM 0 KOMEN
da lame sangat sangt la ak x post kat sini kan....
banyak keje la ktenyer...hihi...
da 2 ari ak x tidor....
ari ni pown lom tdow ag nih....
besa la belajar kan....

besok..EH BESOK KER?  hihi...ptang nanti la yerk..skunk da kul wape da ni...ehm.. 
so ptang nanti da nak kena submit cadd 3d...
tp lom siap ag....ehm..caner?...hehe...caner lak tye nyer...hihi....wat sampai siap la...hihi...
bila nak tdur ni...nak tidow tapi x ley tdow....
bek ak lalu kat blog ak jap kan...lepas tensen kat sini jap....
k la bebudak sume....ak nak smbung balek kerja aku...so jmpa lg lain hari...hihi...
ttiba sopan lak...hihi....

...PAPAI..

24 January 2011

TRIP A.K.A ASSIGNMENT

WRITTEN cik fatin pada 1:32 AM 0 KOMEN
ai...ari ni ari yang bosan sgt2...
x taw nak wat per lor ar ni.....x der assgment nak wat ...hehe...(wat rjin la plak).
biler der assgment mlas nak wat...tp bler x der bosan lak....
manusia..manusia..

ahah...bwu tringat...
sok ktowg der trip ker k.l....trip la sgt kan...
sbnonyer ktowg pg nak wat case study.....
2 assgment  lak tuh...
dah la assmnet  yg ke 2 kb..(kemudahan bangunan)
aduyai....

tp x per...nak blaja kter kna hadapi smuanya....
hahaha... semangat sket..
okay....tdow dulu la....sok kna bgun awal....
nak btolak dari poli kul 5 pg...
mak ai awai giler...
maklumla bas poli kami  ni laju sesngat...hehehe...
so kna bgun lam kul 3 cam 2 la....
maklumla ppuan kan...nak mekup lag...hehehe

..bas yg terlalu laju..




 

S.U.S.U.N.H.U.R.U.F © 2010 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor