30 January 2012

x tido lagi kew??

WRITTEN cik fatin pada 12:53 AM 1 KOMEN
:: ASSALAMUALAIKUM ::

eh eh..tadi da nak tido tapi skunk duk ngadap PC lagi ape kes?...(^-<)
haha tadi memang da nak tido lepas tegok AJL tadi...
korang mesti tengok AJL jugak kan n mesti korang tahu sape pemenang tadi kan...mestila HAFIZ nyanyi lagu AWAN NANO dye 2 kan..tahniah kepada HAFIZ....


eh eh..ni bukan nak citer pasal HAFIZ menang ker sape menang kat AJL tu..



ak wat entri ni pown bukan nak citer ape-aper pown..cume bosan..tadi da nak tido pas 2 teringat nak edit rESUMe ngan cOVER LETTEr nak anto pegi print besok...hahaha....
aku punyer servis print memang jauh sket..
di mana? ah-ha semestinyer la kat  ofis bapak ak.. kat mane lagi law free...hahaha...
*nak yang free ajer kan...
aish mesti la nak free sape x nak free....kannn.

agi pon printer ak der kat kL x pegi amek amek lagi...nak pegi amek x taw bila....
so buat sementara ni law ak nak print benda-benda penting sewa printer ofis bapak ak la dulu....hihihi....

ok edit rESUME n cOVER LETTEr  da, on9 fesbuK pown da...
sume da siap......

ak nak pegi tido lu...selamat malam 
bye (^^,)
zzzZZzzZZZzZZZzzzzZZ


 

S.U.S.U.N.H.U.R.U.F © 2010 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor