16 January 2012

BOSAN

WRITTEN cik fatin pada 4:26 PM
..bosan la...
x der ape la nak buat....
mcam ni la kehidupan seorng penganggur tegar....
x der ape yang ak nak buat kat uma ni....
jadi suri rumah sepenuh masa tanpa gaji pown bosan gak...

cari keje ni bukan nyer senang yerk
lebih-lebih bidang yang ak amek ni kan....
yang kosong sume nyer nak pengalaman keje....
ak ni baru jer lepas belajar x kan la der pengalaman kerja.....
mase aku praktikal dulu ader la sikit sikit....
tp mase ak praktikal 2 bukannya buat ape pon.. x der keje nak buat time 2...

dyeorg ni nak at least 1 taun pengalaman...
ak mner la ader pengalaman sampai 1 taun...ak ader pown 6 buln raktikal 2 jer la.....
resume ni ak main antar jer kat mne..
law dyeorng paggil interview ak pegi n law der rezeki ak keje kat situ...alhamdulillah...
tp law x dpt gak x taw la...ak jadi cashier cat giant jer la kowt...

ak da pnjang duk bercerita sal ak ni....law ak tep pnjang-panjang pown bukan korang nak bca kan...heheh

k la 

byee..byee.(^^,)

2 KOMEN:

yad'z on January 16, 2012 at 4:42 PM said...

sekarang ni memang susah nak cari keje kan. sabar jelah. Insya Allah ade lah tu.. moga dipermudahkan segala urusan yea. =)

nurulfatihah on January 17, 2012 at 2:00 PM said...

...2 la mang susah skunk ni....
yer la insyaallah law der rezeki...

 

S.U.S.U.N.H.U.R.U.F © 2010 Web Design by Ipietoon Blogger Template and Home Design and Decor